Visie en werkwijze

Ik moedig je aan en ondersteun je om je eigen stem weer te horen. En je hart weer te voelen kloppen. De plek van liefde, levenslust en inspiratie. Coaching en training maakt verandering en ontwikkeling mogelijk. We vinden uit wat jou bezighoudt, belemmert en dat wat je bezielt. Je ervaart welke signalen er op fysiek, emotioneel en mentaal vlak zijn en wat ze jou te vertellen hebben? Zo ga je kijken naar jouw mogelijkheden om om te gaan met jezelf en lastige situaties. Zowel privé als zakelijk.

Natuur

In mijn aanpak, zowel bij trainingen als coaching, betrek ik de natuur. Terwijl we wandelen, praat je over gevoelens en gedachten die je bezig houden. Je doet nieuwe inzichten en energie op. De natuur spiegelt, geeft lucht en ruimte die je helpt om tot jezelf te komen. Naast wandelcoaching spreek ik ook af op de locaties in Bussum, Blaricum, Bilthoven of Hilversum.

We onderzoeken wat jouw coachvraag is.  Je experimenteert met krachtige en verrassende opdrachten gericht op hoofd, hart en lijf. Ze zijn gericht op jouw groei, verlangens en wensen. Tussentijds en naderhand evalueren we jouw doel. Het resultaat gaat over een betere relatie met jezelf en met je omgeving!