Ik kijk terug op een fijne coaching-sessie op de hei! Wat een prettige combinatie van buiten zijn, wandelen en reflectie! Marieke zet een goede en veilige sfeer neer en maakt gebruik van verschillende oefeningen/werkvormen, wat erg prettig en afwisselend is. Zeker een aanrader! (Jolein, medewerker GGZ)

Ik vond de kennismaking met de aanpak van Listen to your heart mooi, omdat je vraagstukken kunt delen met anderen vrouwen, je luistert oordeelloos naar elkaar en wisselt ongemerkt ideeën en oplossingen uit. Je herkent elkaars issues en dat geeft erkenning. Dit alles in de buitenlucht. Ook dat spreekt mij bijzonder aan. Marieke stelt zichzelf open op als begeleider. Ze is eerlijk en integer en zette gelijk een veilige sfeer neer. Jessica, (Beleidsadviseur sociaal domein).

Marieke is vriendelijk en respectvol. Als begeleider en coach nodigt ze je uit in contact te komen met jezelf en een moment naar binnen te keren. En dan stil te staan bij vragen die spelen. Dat gaat op een natuurlijke en comfortabele manier ook vanwege het samen wandelen. Ze gebruikt ook spelvorm en interactie om als groep samen te werken. Ik zou zelf een groepssessie willen volgen voor vragen die ik heb op zakelijk gebied. Maar ook individuele coaching is een optie en dan zou ik Marieke zeker aanbevelen! Ik vond de kennismaking met haar aanpak, een heerlijk zen moment voor mijzelf in de prachtige natuur vlakbij huis. Karin, docent verpleegkunde

De sessies hebben er bij mij met name voor gezorgd dat ik beter naar mijn gevoel ging luisteren en wat ik wel en juist niet wil. Helder krijgen waar mijn behoeftes liggen. Open staan voor dingen die ik in eerste instantie misschien niet voor ogen had. Durven te vragen, mezelf niet wegwuiven. De fijne gesprekken hebben er ook voor gezorgd dat ik nog positiever in het leven sta. Marieke is een hele fijne gesprekspartner. Oprecht geïnteresseerd in de mens en zijn/haar situatie. Het stellen van de juiste vraag, of juist helemaal niks zeggen, maar luisteren naar mijn eigen woorden dat heeft mij enorm geholpen. Het doorvragen terwijl je er eigenlijk al klaar mee was heeft mijn ogen ook geopend. Vooral het "niets moet" idee was voor mij fijn dat het niet beladen was, om even niets te moeten. Hanne (moeder van 2 kinderen)

Ik ben meer zelfbewustheid geworden over de ‘vergeten kant van mijzelf’, die ik ‘de lieve Ariane’ noem. Doordat ik meer tijd en aandacht besteed aan deze kant, kan ik beter met lastige situatie omgaan. En de strenge kant meer in balans brengen. Ik ben ook bewuster geworden van mijn ademhaling, die mij informatie geeft of ik me onrustig of rustig voel. Door jouw manier van luisteren, kwam ik in contact met mijzelf, jouw empathie en begrip was erg fijn. Ik vond het werken met een emotiedagboek heel effectief, omdat het mij leerde om meer zicht te krijgen op mijn wisselende gevoelens. Ik ben er kalmer door geworden. Ik wilde van mijn angst af die loskwam op en door het werk (bij werkdruk). In die context ben ik echt geholpen door meer zelfvertrouwen te hebben in ‘mijn zijn’. Dat ik dus meer ben gaan accepteren dat ik kwetsbaar mag zijn, naast sterk. En dat het mij helpt om te accepteren dat wat ik te bieden heb, goed is of goed genoeg. Ariane (docent, trainer Hogeschool van Amsterdam)

‘Marieke is een invoelende, intuïtieve coach die niet schroomt om mij uit te dagen de dingen eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Daardoor zie ik de dingen anders en zie ik ook mijn eigen rol in ontstane situaties. Heel prettig en leerzaam! Marieke is oprecht nieuwsgierig naar mij en ze laat haar oordelen achterwege. Ze is doelgericht en betrokken. Kortom: een fijne, professionele coach.’ Marjo (coach en trainer)