Loopbaancoaching

Loop je nog op het juiste pad? Staat je baan op de tocht? Wil je in actie komen om een andere kant op te gaan in je leven? Het is fijn om jouw passie en drive (terug) te vinden in jouw (professionele) leven. Dat geeft je energie, voldoening en groei. Loopbaancoaching ondersteunt je opnieuw te vinden waar je naar zoekt. We kijken naar jouw dromen, waarden en talenten, welke rollen en werkvelden passend zijn en waar er kansen liggen op de arbeidsmarkt. Daarnaast kijken we onderweg naar wat jij nog nodig hebt om stappen te zetten richting jouw horizon. Het gaat er bovenal om dat jij in beweging komt en een ontwikkeling aangaat die bij jou past. Dit kan ook een opleidingstraject zijn of uitmonden in een andere koers. Gun jezelf een pas op de plaatst. En kijk weer vanuit een breder perspectief naar jouw mogelijkheden. Het is jouw levenspad.

Na 34 jaar wist ik nog steeds niet wat ik wilde qua werk en studie. Via een kennis hoorde ik over Marieke. Samen met haar kwamen we er al in het eerste gesprek achter wat mijn passie blijkt, welk pad ik op wil en welke stappen ik het beste kon gaan zetten. Marieke stelt de juiste vragen en onderzocht de angst die mijn stappen in de weg zitten. Ze haalt de antwoorden uit jou en dat is echt knap. Ik raad Marieke aan iedereen aan die niet goed weet wat hij/zij wil. Angelina Scholte (pedagoge)

Ik ben met Marieke Jansen in aanraking gekomen omdat ik naar meer richting zocht in mijn banenzoektocht. In vier coachingsessies zijn we samen dieper ingegaan op mijn carrière wensen en hebben we enkele mogelijkheden verkend, waarvan ik er 1 in ieder geval nog niet zelf had bedacht. Marieke heeft zich hierin voor mij bewezen als een fijne, relaxte en professionele gesprekspartner. Ze luistert aandachtig, stelt prikkelende vragen en legt geen woorden in de mond. Dankzij de gesprekken met Marieke weet ik nu beter wat ik wil, en heb ik bovenal meer motivatie en zelfvertrouwen gekregen in de aanpak daarbij. Anoniem (Marketing & communication at Nationaal Militair)

 

Geef je op voor een kennismaking of vraag meer informatie aan

 

Hoe werkt loopbaancoaching?

Het loopbaantraject bestaat uit:

  • 7 gesprekken van een uur, intake uitvoering en evaluatie
  • 2 loopbaantesten  (interesse en competentie analyse, toegang tot grote vacature bank en netwerksupport)
  • opdrachten en oefeningen

Investering: € 995 exclusief btw