coaching
Aanleidingen om te komen praten: Waar ga je naar toe:
Niet lekker in je vel zitten Beter in je vel zitten en meer inzicht krijgen in jouw energie huishouding
Stress Meer in contact met jouw gevoelsleven, minder spanning
Slapeloosheid Meer rust en bewuster omgaan met je eigen energiebronnen
Rusteloosheid, gespannenheid Helderheid in wensen, behoeften en verlangens
Gebrek aan energie Ontspanning, rust en meer energie
Onvrede Meer harmonie met jezelf en je omgeving
Verstoorde (werk) relaties Meer autenticiteit in de relatie met anderen en jezelf
Niet effectieve communicatie Effectieve communicatie
Loopbaancoaching

Loop je nog op het juiste pad? Staat je baan op de tocht? Ben je (al) werkloos? Of wil je je refelecteren op je loopbaan en jouw passie en zin terugvinden in jouw professionele leven? Heb je interesse in een loopbaanontwikkeltraject. Gun jezelf een pas op de plaatst. Door dit traject wordt duidelijk waar jouw interesses liggen, wat je wilt en kan en waar er op de arbeidsmarkt kansen liggen (uitgesplitst per regio). Heb je belangstelling? Neem contact op met: marieke@listentoyourheart.nl of bel met 06 24536787

Individueel traject ‘Ontdek hoe jij beter kan omgaan met spanning en stress’

Voel je dat je lont steeds korter wordt? Dat je sneller moe bent, mat en onzeker? Heb jij behoefte aan een leven waarin jij meer energie en ontspanning voelt, zowel thuis als op het werk? Ontdek hoe jij beter kan omgaan met spanning en stress in moeilijke tijden, is een persoonlijk coachtraject van 7,5 uur (5 sessies van 1,5 uur), waarin jij samen met mij onderzoekt wat jij nodig hebt om jouw stresspatroon te doorbreken met als doel: tot meer ontspanning en vitaliteit komen.

Onderwerpen die doorgaans aan bod komen zijn:

  • herkennen van stress signalen
  • doorbreken van niet helpende gedachten
  • ontwikkelen van gezonde patronen
  • communiceren vanuit behoefte
  • aangeven van grenzen
  • zelfzorg, energie en plezier

Investering

€ 895,-

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW

Coaching

In de coachingsessies leer ik je te luisteren naar de veelheid aan geluiden en gevoelens die je hebt. Je wordt je bewust van wat je wilt, jouw verlangens en wensen. En als deze niet duidelijk zijn, zoeken we samen in gesprek naar waar jij staat en wat er nodig is om te groeien. Jij zet stappen om te experimenteren met nieuwe gedragingen en je leert te accepteren van wat er niet te beïnvloeden is. Verbeter de relatie met jezelf en met jouw (werk) omgeving. Eindelijk lekkerder in je vel zitten!

Als je gaat luisteren naar jezelf, maak je contact met allerlei gevoelens die aandacht vragen. Zoals boosheid, verdriet, liefde en blijheid. In coaching leer om al je gevoelens te accepteren. Ze niet meer te onderdrukken. Een gevoel wat er niet mag zijn is namelijk net als een bal die je onder water houdt. Dat vergt heel veel energie. En uiteindelijk lukt het toch niet om jouw emotie te negeren. Zal je net zien dat je bijvoorbeeld jouw (innerlijke) boosheid afreageert op je kind of je geliefde. In coaching leer ik je hoe je ervoor kunt kiezen om bewuster te reageren in situaties die zich voordoen in je leven, in jouw relaties. En dat levert veel voldoening op. Daarmee voel je weer je eigen innerlijke kracht. Ga daarvoor!

Wandelcoaching, ga je mee?

Is het tijd om te reflecteren? Eens stil te staan bij jouw drijfveren, kwaliteiten en zingeving? Of eerder te voelen en te bespreken of jouw werk-privé balans nog gezond is? Kijk dan bij het trainingsprogramma.

Gun jezelf tijd en ruimte om een eerste stap te zetten en je nieuwe koers te (her)vinden.

Juist in de natuur al wandelend komt je lijf en je hoofd tot rust. In deze Corona tijd helemaal een mooie uitkomst om even te ontsnappen aan het beeldscherm. Kom in beweging.
Plan een kostenloze kennismaking met mij: (marieke@listentoyourheart.nl) of bel: 06 24536787